Home / Metallin kierrätys

Metallin kierrätys

Metallin kierrätys ja metallin vastaanotto Nokialla, Tampereen vieressä

 

Tarjoamme yrityksille ja muille vastaaville tahoille metallin kierrätystä sekä metallin vastaanottoa kokonaisvaltaisena palveluna Nokialla, heti Tampereen välittömässä läheisyydessä. Kierrätettävän metallin vastaanotto sekä romumetallin nouto kuuluvat molemmat palveluihimme. 

Toiminnassamme pyrimme kohti tuhlailematonta, tehokkaampaa kierrätystä ja raaka-aineiden uusiokäyttöä. Huomioimme myös ympäristönäkökohdat mahdollisuuksien mukaan yhteistyökumppaneiden valinnoissa sekä käsittelymenetelmien kehityksessä.

Seuraamme ympäristö- ja turvallisuuslainsäädännön muutoksia ja kehitystä ja toimimme lakien, asetusten ja lupaehtojen mukaisesti sekä noudatamme muita toimintaamme koskevia sitoumuksia.

Huolehdimme henkilöstömme opastamisesta ja kouluttamisesta niin, että jokaisessa toiminnossa huomioidaan ympäristöön, terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät asiat, kun kyse on  ajanmukaisesta metallin kierrätyksestä.

Kysy lisää metallin vastaanotosta 

Metallin kierrätykseen liittyviä asioita yrityksessämme hoitaa ensisijaisesti Jani Ala-Mettälä. Ota Janiin yhteyttä, mikäli sinulla on kierrätettävää romumetallia tai haluat muuten tiedustella metallin vastaanotosta tai metallin kierrätyksestä. 

Top