Home / Metallin kierrätys

Metallin kierrätys

Metallin kierrätys ja vastaanotto Nokialla, Tampereen vieressä

 

Tarjoamme yrityksille ja muille vastaaville tahoille metallin kierrätystä ja metallin vastaanottoa kokonaisvaltaisena palveluna Nokialla, Tampereen välittömässä läheisyydessä. Kierrätettävän metallin vastaanotto sekä romumetallin nouto kuuluvat palveluihimme. 

Metallin kierrätykseen liittyvässä toiminnassamme pyrimme kohti tuhlailematonta, tehokkaampaa kierrätystä ja raaka-aineiden uusiokäyttöä. Huomioimme myös ympäristöön liittyvät näkökohdat mahdollisuuksien mukaan yhteistyökumppaneiden valinnoissa sekä romumetallin käsittelymenetelmien kehityksessä.

Ajan- ja asianmukaisesti tapahtuvaan metallin vastaanottoon liittyy olennaisesti sekin, että seuraamme ympäristö- ja turvallisuuslainsäädännön muutoksia ja kehitystä ja toimimme lakien, asetusten ja lupaehtojen mukaisesti. Noudatamme myös muita toimintaamme koskevia sitoumuksia.

Huolehdimme henkilöstömme opastamisesta ja kouluttamisesta niin, että jokaisessa toiminnossa huomioidaan aina ympäristöön, terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät asiat, kun kyseessä on nykyaikaisesti tapahtuva metallin kierrätys.

Kysy lisää metallin vastaanotosta ja kierrätyksestä

Metallin kierrätykseen ja vastaanottoon liittyviä asioita yrityksessämme hoitaa ensisijaisesti Jani Ala-Mettälä. Ota Janiin yhteyttä, mikäli sinulla on kierrätettävää romumetallia tai haluat tiedustella lisää metallin vastaanotosta tai kierrätyksestä. 

Top